Ajornament del concert a Girona

Rate this post

Lamentem comunicar l’ajornament del concert a Girona previst pel 16 de febrer, per diferents circumstàncies alienes a l’artista i l’organització. El concert serà finalment el 30 de març, al mateix lloc (Ateneu 24 de juny) i amb el mateix horari (21h).

Aquest mes de febrer hem visitat Molins de Rei (en acústic en solitari a la Fira de la Candelera) i Barcelona (amb la banda al complet, al Koitton de Sants). Podeu recuperar fotografies i algun vídeo a l’Instagram de Samuel López, @slopezmusic, on us recordem que podeu seguir l’actualitat del projecte.

Durant el mes de març doncs, visitarem la ciutat de Girona i esperem confirmar aviat un altre concert durant el mes així com a partir d’abril. Mentrestant us convidem a seguir escoltant el disc per poder cantar amb nosaltres durant els concerts, així com estar al dia de les novetats!

Salut i fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll Up