Primeres dates de concerts – “El darrer moviment tour” 2019

Rate this post

Comencem a avançar les primeres dates dels concerts de Samuel López de la gira “El darrer moviment tour”. Durant aquest 2019 l’artista visitarà diferents ciutats de la geografia catalana presentant el seu nou disc en diferents formats (acústic o amb la banda al complet). Ben aviat ampliarem el llistat amb noves ciutats i locals amb els concerts que també podeu consultar a la secció Agenda d’aquest web.

primeres dates dels concerts de Samuel López 2019
Primeres dates dels concerts de Samuel López 2019

Després d’estrenar “El darrer moviment” en primícia a Manresa, l’11 de novembre, Samuel López prepara una petita gira de cara l’imminent 2019 per poder visitar el màxim de ciutats i localitats de Catalunya, presentant en directe les seves noves cançons, junt a algún èxit del desaparegut Sam Destral. Abans però, acabarà l’any amb una nova actuació a Manresa, aquest dissabte 15 de desembre, dins una visita organitzada pel Festival Artístic del Barri Antic (FABA) de la capital del Bages. L’actuació serà a l’espai L’anònima a les 13:30h.

Pel que fa a les primeres dates de concerts pel 2019, es tracta de les següents:

  • Dissabte 12 de gener a les 20:30h. Concert acústic. Niu : espai artístic (Barcelona).
  • Dissabte 19 de gener a les 21h. Concert amb banda. Ateneu 24 de juny (Girona).
  • Dissabte 9 de febrer a les 21:30h. Concert amb banda. Koitton Club (Barcelona)

Esperem ampliar properament les dates dels concerts de Samuel López i visitar com a mínim les quatre províncies. La contractació és oberta i si teniu algun suggeriment o voleu que el músic toqui a prop de casa vostra, només cal que ens el feu arribar la proposta al formulari de contacte.

Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll Up