Avançament del nou disc de Samuel López amb el videoclip “Nou Look”

Rate this post

Samuel López va néixer a Barcelona i s’introdueix al món de la música de petit amb el violí, però al quart any avorreix el món de la música al qual no hi torna fins a l’adolescència, quan el rock and roll canvia la seva vida. És llavors quan comença a escriure cançons i aprèn pel seu compte una mica de guitarra i piano. Crea algunes bandes fugaces per acabar establint-se com a cantautor amb el nom de Sam Destral.

El 9 de novembre comença una nova etapa, Samuel López abandona el seu alter ego Sam Destral per presentar-se ja sota cap pseudònim amb “El Darrer Moviment”, un pas endavant i un canvi important en la seva trajectòria musical.

Per anar fent boca d’aquest nou disc, el músic avança el primer single en format videoclip, Nou look.

Nou look  té dues vessants. Representa el replantejament del projecte musical, una nova imatge, agafar confiança, menjar-se el món… però alhora es una cançó còmica. El narrador, el cantant, ve a ser algú a la trentena que es prepara per sortir a lligar però està completament fora de lloc.  Com sorgeix la part creativa del videoclip? Samuel López, ens ho explica:
<< A l’hora de plasmar tot el que vol transmetre la cançó en el vídeo, hi havia la premissa clara de presentar diferents looks, cadascún completament diferent de l’altre. I així tantejant opcions va sorgir la idea d’una banda, tres looks, tres vessants. I així remenant armaris, vam donar amb el seriós i seductor cantant, un beatle un pèl desfassat, acabant amb… una iaia? La Marilyn Monroe? Tots amb posats mig seriosos, però alhora estan tots com fora de lloc, que hi pinten, quina relació tenen? Tot plegat per provocar preguntes a l’espectador: com ens ho hem de prendre, va de debò això o es una broma?...>>.

Scroll Up